Achmet


Skola

Dagens diss
Björklund vill att lärare, oavsett vilken klass de ha,r skall ha full koll, från förskoleklass tills dess eleven har gått ut gymnasiet vid 21 års ålder. Det gäller alla sina elever. Jag som har 1-3 elever skall gå och se efter så att det går bra för mina elever i gymnasiet.
Va fan tror han! Har vi lärare inget annat för oss än att se efter hur det går för alla elever som str´ömmar igenom en skola.
Lärarna kommer att dokumetera ihjäl sig............................................. Till vilket nytta? Fför att en f.d militär har fått någon skit i sin hjärncell.
Gud var trött jag är..............

Våldtäkter

En sak som ororar mig, det är att jag tror inte Rolf Hillegrens uttalande häromdagen  är en enskild företeelse.
Frågan är bara hur många gamla gubbar det sitter och tycker samma sak som Hillegren.
Det är ju ganska så otroligt, att män som misshandlar och våldtar sina fruar, inte utför ett brott.

Åklagarkammaren i city, där Hillegren tjänstgör, är den enhet som enligt forskning från 2007 år efter år visar det sämsta resultatet när det gäller uppklarade våldtäkter. I city nådde 93-96 procent av anmälningarna aldrig rättslig prövning. I söderort var den siffran 78 procent. Rikssnittet hamnade på 88 procent (DN 22/10-07).

En annan ruggig historia är att så fort man talar om förtryck och det gäller Israel så är man antisemit.
De klagar som småbarn i en sandlåda."Det är syndast om oss." (Bertnér)
Sedan slänger de iväg det som finns i sandlådan på antagonisten. Bara det att, det inte är några leksaker för  tanksen och dockorna är  verkliga mål. Fy skäms!
Man slänger ut folk ur Östra Palestina med motiveringen att deras förfäder både där för 3-4 hundra år sedan och därför har rätt att vräka de Palestinier som nu bor där.
Jag försvarar inget våld ej heller  självmordsbombare som nu har blivit mer vanligt bland unga Palestinier. Däremot kan jag förstå och känna deras desperation. Napalm liknande regn över deras område, en ny järnridå mur, etnisk utrensning, hela världen ser på men inget händer.
Har vi ingen utrikesminister?

RSS 2.0