Dra på smajlet och blir roligare.

Ibland kan man känna sig tom. Efter en intensiv helg på Kiel båten kan jag absolut säga att jag är helt tom. Väldigt kul var det. En hel buss från L och vi hade trevligt hela tiden. Hårdrockaren var i Götebort hunden hos grannen. Allt klappat och klart. Sent blev det och nu har vardagen knackat på dörren. Ibland får jag brev från Anders. Var och såg honom en gång i Bengsfors tror jag. Det var när vi skulle lära oss om entreprenörskap i skolan. Det var lite av ett väckelsemöte. Efter den föreläsningen var man glad en vecka och gick och sa saker man inte gjort tidigare. Jag kopierade lite av brevet. Detta passade mej just nu. Vad tycker du? "Så om du vill dubbla din livskvalitet kan en av de nya saker du gör vara att fundera över hur många minuter i veckan du använder ett energiskt, dansant, barnsligt, skrattigt, leende, kraftfullt eller fånigt kroppspråk och så dubbla den tiden. Våga stå i ICA-kön och tänka på din favoritlåt och digga järnet. Eller om du tillhör de iPod frälsta kan du ju höja volymen och sjunga med som om du var i duschen. Jag lovar att det kommer att få dem runt omkring dig att dra på smilbanden och skratta när de berättar om det för kompisarna senare - så då har du höjt deras livskvalitet också Om du tycker den här typen av idéer är löjliga så vet jag också att du inte har den livskvalitet du skulle kunna ha. Kopierat och vidarebefordrat med tillstånd av Anders Haglund "http://www.lifevision.se/" Visst låter det enkelt men man måste kanske våga mer än man tror. Fast jag tror alldeles säkert man stiger den dagen iallafall. Agneta

Mentaltest för människor! Ha ha

Jag har ju bara mentaltestat min hund men det finns ju alla varianter. Kolla denna. Mitt resultat blir följande
 
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Ja en del stämmer men du vet hur det är. PLATTITYDER. Men lite kul är det.
Vågar du?


Saknaden är fortfarande stor

Igår skulle du blivit 18 år. Jag gick till dej och satte dit blommor och ljuslyktan. Tände ett ljus, som vi har gjort sedan du gick bort.Varje födelsedag till och varje dag fram till Filip fyller 1 mars. Du vet, jag tänker på dej nästan varje dag. Igår när solen lös genom lönnlövens eldfärger, tänkte jag på när du var ute första gången och vi tog kort på dej där du låg i vagnen under en lönns sprakande färger. Lycka med en så vacker son ute i höstglödande solsken. Det var lika vacker igår. Det var så smärtsamt att jag inte skrev och grattade dej då utan gör det nu på något sätt. Det är ofta jag undrar hur du skulle varit som ung människa. Vad skulle du gå i för kläder. Vad skulle du lyssna på för musik och vilka filmer skulle du tycka var bra. Hade du och din bror laddad ner filmerna tillsammans eller hade du haft dina och han sina. Hade ni delat samma politiska engagemang som tonåringar kan göra. Ja hur hade du varit rätt och slätt.
18 år, det hade varit stor fest vet du lilla vän. Jag hade kanske följt med dig på puben och bjudit dej på en öl om du velat det. Det ville jag när jag var yngre, gå med farsan på pub när jag blev 18. Det gjorde vi aldrig men ändå.
Ibland är det extra tungt. Det är det idag.

RSS 2.0